Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z koperkiem i cytryną

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg z głową bez wnętrzności 4 szt
koperek
cytryna
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z koperkiem i cytryną

W środek każdej ryby włożyć po dwa plasterki masła oraz gałązkę koperku. Z obu stron obłożyć rybę koperkiem. Na wierzch położyć po dwa plasterki cytryny. Posypać przyprawą do ryby. Zawinąć w folię aluminiową. Ryby położyć na tace i grillować do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 04.01.2014 09:37
Uwielbiam pstrąga w każdym wydaniu :)
barbara11561 07.11.2013 10:24
pyszna rybka:)
caralajna 28.09.2013 08:50
prosty i smaczny pomysł
Dorian 16.09.2013 08:35
pyszna ryba
kate.500 25.07.2013 15:24
pyszny pstrag
Katarzyna59 21.06.2013 07:17
bardzo fajny
Wafelek2601 06.02.2013 14:52
Uwielbiam pstrąga
olkaaa 12.01.2013 18:03
już dawno nie jadłam
Grazyna0211 16.11.2012 18:13
smaczna rybka
Andysz 29.08.2012 23:45
super';)
Aneta2604 03.08.2012 09:34
wygląda apetycznie
MAR3STA 03.05.2012 15:04
muszę wreszcie ugrillować sobie taką rybkę
halina17 02.05.2012 12:48
smaczna rybka
alaaa 02.05.2012 08:57
pyszne mięsko,też tak robię
treonina 01.05.2012 21:54
proste i smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak