Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z kurkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurki 1/2 kg
Ciasto pierogowe porcja
cebula szt
masło troche

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kurkami

cebule posiekaj,kurki obierz,umyj i skrój,przesmaż na maśle wraz z cebula.Dopraw do smaku.Przygotuj ciasto pierogowe z którego wykrój szklanka krążki.Na każdym krążku kładź porcje farszu i zlep pierogi które gotuj osolonej wodzie i polej stopionym masłem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 25.05.2012 21:30
uwielbiam pierożki pod każdą postacią ! Twój przepis jest świetny !
doniiiaaa 01.05.2012 19:57
mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak