Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew 2 szkuki
jabłko 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
majonez 6 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
kapusta pekińska 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty pekińskiej

iście kapusty rozdzielamy i myjemy, następnie zostawiamy do odcieknięcia, lub suszymy z pomocą wirówki do sałaty, następnie odcinamy twarde części i drobno szatkujemy, jabłko i marchew obieramy, ścieramy na grubej tarce, cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę. wszystkie składniki składniki łączymy, dodajemy majonez, doprawiamy i mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 04.08.2012 13:59
wspaniała
marcinek 04.05.2012 09:22
Lubie takie
Kikiriki 03.05.2012 08:13
fajne
leonkot 01.05.2012 14:15
błąd poprawiony a Henryka nie musi być taka uszczypliwa, każdemu może się zdarzyć!!
Cukiereczek13 01.05.2012 12:53
pyszna surówka :-)
anja3107 01.05.2012 11:29
chyba literówka ci się wkradła w tytuł przepisu
Henryka2 01.05.2012 11:27
Jak się pisze surówka?! Bo już od tej swoistej na tej stronie ortografii głupieję.
motyl 01.05.2012 10:55
apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak