Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka z tuńczykiem i kiełkami

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka pełnoziarnista 2 szt
tuńczyk w sosie własnym 0,5 puszka
pomidor 4 plaster
jajko 2 szt
kiełki rzodkiewki 2 łyżka
ser gouda 2 (gouda wasabi)

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka z tuńczykiem i kiełkami

Jajka gotujemy. Bułki przekrawamy. Na każdej układamy ser (możemy zetrzeć), odsączonego tuńczyka, po 2 plasterki pomidora, pokrojone jajka i kiełki. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jastinka 10.11.2012 22:37
smakowite
Mienta 30.04.2012 21:41
jola1 W, jak się ją porządnie złoży to nie ma problemu ;p ;) iziona, oj tam oj tam :)
iziona 30.04.2012 19:11
Chyba zaczną omijać Twoje przepisy bo od samego oglądania przytyję :)
1j1o1l1a1 30.04.2012 14:30
ładniutka, apetyczna, ale trzeba szeroko buzie otwierać:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak