Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki z farszem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kajzerka 6
cebula 1
ogórek kiszony 2
ser w plastrach 6
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki z farszem

Kroki postępowania

1
1. Myjemy pieczarki. Kroimy w kosteczkę pieczarki, ogórki, kiełbasę i cebulę.
Krok 1 - Bułki z farszem foto
2
2. Patelnię z olejem kładziemy już na ogniu. Czekamy, aż olej się nagrzeje. Następnie wrzucamy pieczarki.

3. Mieszamy około 5,6 minut. Następnie dodajemy cebulę i po krótkim czasie kiełbasę.

4. Mieszamy około 5 minut. Wrzucamy ogórki. Po 2 minutach dodajemy do smaku ketchup.
Krok 2 - Bułki z farszem foto
3
5. Bułki kroimy od góry i wydłubujemy środek.
Krok 3 - Bułki z farszem foto
4
6. Faszerujemy bułki i na wierzch kładziemy plasterek sera. Nastawiamy piekarnik na 160/180 stopni i wkładamy bułeczki.

7. Kiedy ser roztopi się na bułkach, będą już gotowe.
Krok 4 - Bułki z farszem foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 30.04.2012 19:16
dobry farsz
Anulka75
Anulka75 30.04.2012 16:28
rewelacja
Katarzyna54 30.04.2012 15:13
pycha
Justyna28 30.04.2012 13:23
ekstra:)
suzana 30.04.2012 11:39
pychota, fajne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak