Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurczak duży 1 szt
pieczarki 70-80 dag
margaryna 0,5 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak z pieczarkami

Margarynę rozpuścić w brytfannie. Kurczaka umyć i podzielić na części, posypać przyprawą do kurczaka. Przełożyć do brytfanny i przykryć. Piec 2 godziny w temp. 180 stopni. W czasie pieczenia od czasu do czasu podlewać wodą. Pieczarki pokroić w kostkę. Pół godziny przed końcem pieczenia dodać pieczarki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 07.08.2013 07:50
na pewno smaczny
Katarzyna59 12.06.2013 07:28
super przepis
Wafelek2601 25.11.2012 14:34
Świetne połączenie
kate.500 22.10.2012 21:24
super
m1monika 09.05.2012 10:42
to coś dla mnie :-)
Dorian 09.05.2012 08:27
aromatyczne
MAR3STA 03.05.2012 15:05
pyszny
alaaa 29.04.2012 18:02
ciekawe połączenie
Marko 29.04.2012 10:12
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak