Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do pierogów gryczano serowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 2 woreczki
cebula
margaryna
sól
pieprz
ser biały 1 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów gryczano serowy

kaszę ugotować,ostudzic,cebulke pokroić zeszklić na margarynie-wszystko przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa-ważne zeby twaróg był tłusty,doprawić solą i pieprzem,ja dodaje odrobinę maggi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 14.08.2012 07:47
ciekawy pomysł
hastalavista 28.05.2012 17:24
ciekawe nadzienie
caralajna 21.05.2012 07:14
pyszny
krokodyl 10.05.2012 12:45
warte spróbowania
Krystyna32 05.05.2012 21:59
extra
agunesu 28.04.2012 22:32
az zrobilas mi smaka na pierogi...
berys18 28.04.2012 20:34
nie jadłam takich, musze wypróbowac
Hanna5 28.04.2012 19:25
mm zjadłabym pierogi z takim farszem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak