indyk z kaszą i grzybami

indyk z kaszą i grzybami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z inydka

    1000 g
  • sok z cytryny

    do smaku
  • tymianek

    10 g
  • kasza jaglana

    500 g
  • grzyby

    30 g
  • cebula

    1 szt
  • masło

    10 g
  • jaja

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso rozbij na prostokąt nastrzyj przyprawami sokiem z cytryny odstaw na 3o minut do lodówki.Grzyby namocz ugotuj poszatkuj.Cebulę posiekaj zrumień na maśle kaszę wymieszaj razem z grzybami i cebulą dopraw przyprawami, masę rozłóż na filecie następnie zawiń w rulon obsmaż na maśle ze wszsytkich stron następnie di pieca na 40 minut w temp 180 stopni.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ibag24

16.09.2011 22:23
najs

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat