Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

indyk z kaszą i grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z inydka 1000 g
sok z cytryny do smaku
tymianek 10 g
kasza jaglana 500 g
grzyby 30 g
cebula 1 szt
masło 10 g
jaja 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: indyk z kaszą i grzybami

Mięso rozbij na prostokąt nastrzyj przyprawami sokiem z cytryny odstaw na 3o minut do lodówki.Grzyby namocz ugotuj poszatkuj.Cebulę posiekaj zrumień na maśle kaszę wymieszaj razem z grzybami i cebulą dopraw przyprawami, masę rozłóż na filecie następnie zawiń w rulon obsmaż na maśle ze wszsytkich stron następnie di pieca na 40 minut w temp 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ibag24 16.09.2011 22:23
najs

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak