Sos camamber do kaszy gryczanej

Sos camamber do kaszy gryczanej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser camembert

    1 sztuka
  • masło

    1 łyżka
  • śmietanka 12-procentowa

    50 ml
  • Zioła prowansaldzkie

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pokrojony ser w drobna kosteczkę podsmażyć na masełku. Powoli dodawać śmietankę tak aby konsystencja była półpłynna. Przyprawić solą pieprzem i ziołami prowansalskimi do smaku. Polewać ugotowaną wcześniej kaszę gryczaną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (27)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ela15

22.08.2013 19:55
pyszny sosik

jeta72

08.08.2013 11:40
fajny sosik :-)

adelajda

18.07.2013 15:08
smaczny sosik

m1monika

16.07.2013 09:48
mi smakuje :-)

aisoglam

14.06.2013 07:12
Super sprawa taki sosik :)

ankaryba

13.06.2013 11:43
smaczny sosik :-)

IwonaKa

17.05.2013 14:54
świetny sos,musze spróbować jak smakuje

ONY_za_kare

09.04.2013 16:08
takiego jeszcze nie jadłem :)

Seba

05.04.2013 09:05
super sosik

Alex_M

02.04.2013 09:26
fajny pomysl!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat