Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wieprzowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wieprzowa 60 dag
cebula biała 2 szt
seler naciowy 3 łodygi
marchew 3 szt
wino białe wytrawne 50 ml
przyprawy
papryka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy

Mięso pokroić w paski ,obsmażyć na oleju.Cebule pokroić w grubą kostkę,poddusić i dodać do mięsa. Zalać wodą, tak aby zakrywała mięso.Pokroić pozostałe warzywa i dodać do mięsa po 30 minutach razem z winem.Doprawić do smaku i dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 25.08.2012 13:37
smakowite !
agnieszka214 23.06.2012 08:53
pychta
agnieszka214 23.06.2012 08:53
pychta
Rafał10 14.06.2012 08:50
pycha
Patrycja35 27.04.2012 13:22
swietnie wyglada i pewnie tak samo smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak