Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowe chipsy 'Niby nic'

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mini kosteczka czosnek 1 sztuka
Zioła prowansalskie suszone Prymat
koper
rzeżucha
chipsy 1 paprykowe
ser biały twarogowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowe chipsy 'Niby nic'

Chipsy układamy na talerzu. Serek twarogowy mieszamy z czosnkiem granulowanym i nakładamy do rękawa cukierniczego. Na każdego chipsa nakładamy porcję serka i posypujemy ziołami, rzeżuchą (lub czymkolwiek co nam pasuje). Dekorujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 18.04.2013 09:17
fajny pomysł:) chipsy od razu mają inny smak:)
mala2021 15.08.2012 09:03
fajna przekąska
tessinka 06.06.2012 14:34
super przekąska na impreze :)
Rafał10 28.04.2012 18:19
ale super przekąska ! Niby chipsy ale tak inaczej :) IDEALNIE!
Paweł10 27.04.2012 18:59
super :-)
Paweł10 27.04.2012 18:59
super :-)
parysek10 27.04.2012 15:01
mogą być niezłe
GOSIA18 27.04.2012 13:55
bardzo pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak