Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekka dobra sałatka z sałaty zielonej jajka i carpaccio.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
szynka carpaccio 1 opakowanie
sos winegret
oliwa
szczypiorek
sałata chrupiąca

Przepis i sposób przygotowania na: Lekka dobra sałatka z sałaty zielonej jajka i carpaccio.

Sałatę myjemy suszymy i układamy na talerzu. Robimy sos winegret sami lub korzystamy z sosu w proszku. Jajka gotujemy i siekamy. Posypujemy nimi sałatę. Dodajemy plasterki szynki i wszystko polewamy sosem sałatkowym. Szczypiorek siekamy dodajemy do sałatki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 07.08.2012 14:20
pięknie i apetycznie wygląda
iwa643 27.04.2012 06:42
Polecam na weekend

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak