Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka w sosie własnym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majeranek 2 łyżeczki
papryka 2 łyżeczki
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat ok.1 łyżeczka
sól ok.1 łyżeczka
przyprawa do gyrosa pół opakowania
żeberka

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka w sosie własnym

Żeberka kroimy, żeby miały po jednej lub dwie kostki. Dobrze przyprawiamy, schładzamy najlepiej na całą noc do lodówki. Pieczemy około 1,5 godziny w rękawie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna/Dzastus 15.07.2012 12:22
pyszności takie żeberka.
Habibi 08.05.2012 08:52
uwielbiam :)))
Andysz 03.05.2012 12:12
fajne;)
misia53 27.04.2012 09:51
żeberka są pyszne a jeszcze takie mięsne ...
Justyna Jussstiii 27.04.2012 08:53
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak