ryba w sosie szpinakowym

ryba w sosie szpinakowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panga

    400 g
  • szpinak

    50 g
  • śmietana

    250 g
  • czosnek

    1 szt
  • rokpol

    20 g
  • sok z cytryny

    do smaku
  • gałka muszkatałowa

    do smaku
  • przyprawy

    do smaku
  • mąka

    50 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety skrop sokiem z cytryny przypraw,szpinak blasznuj 3 minuty osącz,przestudź posiekaj.Na maśle zeszklij czosnek dodaj szpinak wlej śmietanę dodaj ser :) przyprawiamy.Rybę smażymy soute, gotową rybę polej sosem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat