Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w sosie szpinakowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 400 g
szpinak 50 g
śmietana 250 g
czosnek 1 szt
rokpol 20 g
sok z cytryny do smaku
gałka muszkatałowa do smaku
przyprawy do smaku
mąka 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w sosie szpinakowym

Filety skrop sokiem z cytryny przypraw,szpinak blasznuj 3 minuty osącz,przestudź posiekaj.Na maśle zeszklij czosnek dodaj szpinak wlej śmietanę dodaj ser :) przyprawiamy.Rybę smażymy soute, gotową rybę polej sosem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak