Składniki:
filet z kurczaka podwójny | 2 szt |
biała kapusta | 0.5 główki |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
cebule | 2 szt |
majonez | 4 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
ketchup | 2 łyżki |
ser gouda | 4-5 plastrów |
filet z kurczaka podwójny | 2 szt |
biała kapusta | 0.5 główki |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
cebule | 2 szt |
majonez | 4 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
ketchup | 2 łyżki |
ser gouda | 4-5 plastrów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: