Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez
makrela wędzona 0,5-1
sól
pieprz
ser żółty
pietruszka zielona do ozdoby
jajko ugotowane na twardo 10-12 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

Jajka obrałam i przekroiłam na pół. Wyjęłam żółtka. Makrelę dobrze obrałam z ości i rozdrobniłam. Żółtka i 2 całe jajka pokroiłam na drobne kawałki i pomieszałam z makrelą i majonezem. dodałam sera żółtego potarkowanego na drobnej tarce. Doprawiłam do smaku. połówki jajek położyłam na plastrach sera. Do środka wsadziłam farsz i przyozdobiłam.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matesko 20.11.2012 09:25
apetyczne
Laila2786 18.08.2012 07:33
uwielbiam jajka w takiej postaci
paula99926 26.04.2012 09:48
ja także :)
paula99926 26.04.2012 09:48
ja także :)
KLEO 25.04.2012 15:23
mmm lubie takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak