Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa II.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada 2 tabliczki
margaryna 1 łyżka
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa II.

Na patelni roztopić w odrobinie mleka czekoladę, dodać margarynę. Gdy wszystko się roztopi na jednolitą masę, odrobinę przestudzić i polewać ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagmara020 19.09.2012 08:58
pycha:)
Gosia20 01.06.2012 12:01
mmm sama słodycz
pacpaw 30.04.2012 23:53
czysta rozkosz
GOSIA18 25.04.2012 15:07
mniam
Ewa6274879 25.04.2012 10:50
bardzo dobra :)
anja3107 25.04.2012 10:39
pyszności
zdzichu 25.04.2012 10:39
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak