Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona cebula po mojemu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 0,5 kg
musztarda 2 łyżeczki
masło 1 łyżka
olej 1 łyżka
sól
pieprz
cukier szczypta
woda 50 ml
sos sojowy 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona cebula po mojemu

Cebulę obrać, pokroić w talarki. Zeszklić ją na odrobinie masła wymieszanego z olejem, po czym doprawić solą, pieprzem, cukrem. Dodać musztardę i sos sojowy, wymieszać. Podlać wodą i dusić do miękkości. Można podawać z pieczywem oraz dodatek do mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 24.04.2012 19:12
dziwne, ale może i dobre...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak