Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kiełbasa swojska

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 2 kg
sól do smaku
pieprz do smaku
majeranek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kiełbasa swojska

Mięso dokładnie wymieszać z przyprawami. Nakładać do słoików dokładnie uciskając mięso. Następnie słoiki przełożyć do garnka z wodą (tak, aby woda sięgała do połowy słoika) i gotować 1 i 1/2 godziny. Ostudzić.
Kiełbasa ta idealnie nadaje się do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 29.04.2014 23:23
fajny pomysl
Wafelek2601 09.09.2013 10:47
Świetny pomysł
Grazyna0211 13.07.2013 10:53
bardzo smaczna
Alex_M 18.04.2013 09:11
uwielbiam taka!!
annagebalska 16.11.2012 09:13
pyszne
TEtalicha 10.10.2012 20:56
pomysłowe takie
Papryczka 08.09.2012 16:22
pyszna
mela25 12.08.2012 07:11
uwielbiam takie swojskie dania
Maniek2 04.08.2012 09:11
pycha
ankaryba 21.06.2012 08:18
swojska najlepsza :-)
adelajda 14.06.2012 17:06
na pewno bardzo smaczna
Katarzyna59 05.06.2012 15:51
super, chętnie bym zjadła
Anna169Hosz 01.06.2012 08:00
Dawniej robiłam takie weki:)
Magdalena1110 30.05.2012 22:33
taka najlepsza
Mati13 15.05.2012 12:40
bardzo dobra
romanrafal
romanrafal 02.05.2012 17:08
super
Agnieszka91 24.04.2012 20:06
pychotka
Karolinka111 24.04.2012 14:38
oczywiscie smacznie !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak