Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dzisiejszy obiadek z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż brązowy 100 g
pieczarki 5 sztuk
szczypiorek 3 łyżki
bulion drobiowy 250 ml
żółty ser 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: dzisiejszy obiadek z ryżem

Kroki postępowania

1
Brązowy ryż gotujemy według przepisu podanego na opakowaniu.
Krok 1 - dzisiejszy obiadek z ryżem foto
2
pieczarki myjemy a później kroimy w pół plasterki. Do pieczarek wrzucamy posiekany szczypiorek wszystko zalewamy bulionem drobiowym i dusimy przez około 20-25 minut.
Krok 2 - dzisiejszy obiadek z ryżem foto
3
Nakładamy ryż na talerz dodajemy pieczarki ze szczypiorkiem możemy na koniec posypać wszystko startym żółtym serem.
Krok 3 - dzisiejszy obiadek z ryżem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 05.04.2013 21:13
smaczny obiadek
Anna152 31.01.2013 16:44
super
Anna152 31.01.2013 16:44
super
Amellia 28.05.2012 12:57
mniam
Betka 06.05.2012 21:09
podoba mi się:)
Wiesława1 29.04.2012 17:01
smaczny
Andysz 24.04.2012 22:34
pięknie wygląda!;D
Cukiereczek13 24.04.2012 14:31
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak