Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filadelfia

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

nutella 400 gr
suchary 1 opakowanie
śmietana 30% 0,50 litra
fix do śmietany 2 szt
płatki migdałowe 1 opakowanie
brzoskwinie w puszce
galaretka brzoskwiniowa 2 szt
cukier puder 2 łyżki
twarożek 0,50 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Filadelfia

Suchary zmielić i połączyć z nuttellą,wyłożyć na blachę.Śmietanę ubić na sztywno dodać fixy cukier puder i twarożek,połączyć razem i wyłożyć na spód.Wysypać na białą część płatki migdałowe i poukładać pokrojone brzoskwinie i zlać galaretką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 08.08.2013 22:24
pyszne ciasto
pestka 02.04.2013 20:00
bardzo smakowity deser
MAR3STA 25.02.2013 19:38
fajny deser
Alex_M 18.02.2013 14:10
fajne szybkie ciacho!
Joanna23 12.02.2013 19:12
pycha
[email protected] 22.01.2013 15:37
hmmm to musi być pycha
adelajda 01.12.2012 16:09
bardzo smakowicie wygląda !
eliza135 09.11.2012 21:03
smakowite
Habibi 14.08.2012 15:35
też robię takie ciacho :)
caralajna 05.08.2012 21:10
extra ciacho
jolanta19 19.07.2012 10:54
super
tomek18 29.06.2012 19:52
wygląda smakowicie
Justa32 14.06.2012 13:26
smaczne
Agnieszka91 24.04.2012 20:13
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak