Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fartalle z rybą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paczka makaronu fartalle kokardki 1
filety rybne 30 dag
szklanka sosu pomidorowego 1
masło 1/5 łyżki
Kwas cytrynowy Prymat
sól
ser 2 łyżki (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Fartalle z rybą

* filety rybne skrapiamy kwaskiem cytrynowym i odstawiamy na chwilę .
* makaron gotujemy w osolonej wodzie odcedzamy .
* połowę makaronu układamy w natłuszczonym naczyniu do zapiekania.
* na makaron układamy filety i przykrywamy pozostałym makaronem
* polewamy potrawę sosem pomidorowym i posypujemy startym serem
* wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 40 minut.
# Smacznego#

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 02.09.2013 09:43
Pyszne danie
romanrafal
romanrafal 11.02.2013 16:50
pyszne
kuklik 28.05.2012 20:02
mniam
zdzislawa2 09.04.2012 09:34
pycha
barbara11561 02.11.2011 06:45
lubię rybkę
Justa32 27.10.2011 09:01
ciekawe,musi myć smaczne
ben-ka 04.06.2011 12:29
świetne lekkie jedzonko.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak