Fartalle z rybą

Fartalle z rybą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • paczka makaronu fartalle kokardki

    1
  • filety rybne

    30 dag
  • szklanka sosu pomidorowego

    1
  • masło

    1/5 łyżki
  • kwasek cytrynowy

  • sól

  • ser

    2 łyżki (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

* filety rybne skrapiamy kwaskiem cytrynowym i odstawiamy na chwilę .
* makaron gotujemy w osolonej wodzie odcedzamy .
* połowę makaronu układamy w natłuszczonym naczyniu do zapiekania.
* na makaron układamy filety i przykrywamy pozostałym makaronem
* polewamy potrawę sosem pomidorowym i posypujemy startym serem
* wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 40 minut.
# Smacznego#

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ada-Gaba

02.09.2013 09:43
Pyszne danie

romanrafal

11.02.2013 16:50
pyszne

kuklik

28.05.2012 20:02
mniam

zdzislawa2

09.04.2012 09:34
pycha

barbara11561

02.11.2011 06:45
lubię rybkę

Justa32

27.10.2011 09:01
ciekawe,musi myć smaczne

ben-ka

04.06.2011 12:29
świetne lekkie jedzonko.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat