Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Batony słodko- słone

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada mleczna 2 tabliczki
czekolada gorzka 1 tabliczka
masło 125 g
orzeszki ziemne 200 g
ryż preparowany 100 g
miód 45 mln

Przepis i sposób przygotowania na: Batony słodko- słone

Czekolady, miód oraz masło rozpuścić na wolnym ogniu. Dodać orzechy.
Wlać do kwadratowej, lub okrągłej formy , wyłożonej folią aluminiową, i pozostawić na cała noc w chłodnym miejscu.
Rano pokroić na kawałki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

GOSIA18 23.04.2012 14:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak