Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłko nadziewane błonnikiem i płatkami kukurydzianymi z jogurtem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jogurt 1 szt
płatki kukurydzine 1 łyżka
jabłko
rodzynki
cynamon
błonnik 3 pałeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłko nadziewane błonnikiem i płatkami kukurydzianymi z jogurtem

Jabłko myjemy odcinamy wierzch i wydrążamy środek. Pałeczki błonnika mieszamy z płatkami kukurydzianymi i rodzynkami. Dodajemy jogurt mieszamy odstawiamy . Jabłko po wydrążeniu posypujemy w środku leciutko cynamonem i nakładamy płatki . Chłodzimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 23.04.2012 07:12
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak