Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 1 szt
mąka
żółty ser

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z serem

Do dużej miski robij jajko, dosyp mąkę i wyrób ciasto. Gdy będzie jednolite, zwałkuj je i wykrój szklanką kółka. Między czasie ser zetrzyj na tarce. Do każdego kółeczka nałóż odrobinę startego sera. Dokładnie ugnieć boki ciast. Wrzuć do posolonego wrzątku i gotuj ok 7 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.06.2013 09:48
llubię z serem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak