Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona panga

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 3 filety
sól do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona panga

Kroki postępowania

1
Filety z pangi pokroić na kawałki.posypać obficie przyprawa do ryb,przyprawić do smaku pieprzem czarnym i solą.
Krok 1 - Smażona panga foto
2
Rybę obtaczać w bułce tartej i smażyć na średnim ogniu z obu stron.
Krok 2 - Smażona panga foto
3
Ryba gotowa do podania.
Krok 3 - Smażona panga foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 29.01.2013 21:46
kiedyś ją jadłam , teraz już nie robię jej
Margo1 29.01.2013 21:46
kiedyś ją jadłam , teraz już nie robię jej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak