Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagowe cygara

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szparagi zielone 4
ciasto francuskie 100 gram
ser biały 15 gram
jajko 1
parmezan starty

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagowe cygara

Rozłóż ciasto francuskie na blacie i posmaruj półtłustym serem białym. Potnij ciasto na cienkie, długie paski. Obwiń każdego szparaga paskiem ciasta i przełóż do naczynia żaroodpornego.
W miseczce roztrzep jajko i posmaruj szparagi. Posyp startym parmezanem. Piecz w piekarniku (180C) przez ok. 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 18.02.2014 12:41
ciekawie wygląda :D
Andysz 01.08.2012 08:01
mniam mniam;)
mala2021 05.05.2012 12:05
wyglądają super
mala2021 05.05.2012 12:05
wyglądają super
Ada-Gaba 04.05.2012 06:53
apetycznie wyglądają
caralajna 22.04.2012 08:44
fajnie wyglądają
Katarzyna87 22.04.2012 00:13
pomysłowe
1j1o1l1a1 21.04.2012 20:34
zachęcające :)
sisi1906 21.04.2012 17:50
super
Rafał10 21.04.2012 17:36
Pycha ! Uwielbiam szparagi :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak