Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna surówka do obiadu

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
ogórek 1
olej
Szczypiorek cienki 1 pęczek
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna surówka do obiadu

Kroki postępowania

1
Kapustę pekińską bardzo drobno szatkujemy.
Krok 1 - Wiosenna surówka do obiadu foto
2
Ogórka szklarniowego sparzamy wrzątkiem, a następnie dokładnie wycieramy jednorazowym ręcznikiem – kroimy w cienkie plasterki.
Krok 2 - Wiosenna surówka do obiadu foto
3
Szczypiorem myjemy i bardzo drobno siekamy – wszystkie warzywa mieszamy ze sobą.
Krok 3 - Wiosenna surówka do obiadu foto
4
Dodajemy do smaku nieco oleju oraz sól i pieprz. Gotową surówkę przekładamy do miseczki i podajemy do obiadu.
Krok 4 - Wiosenna surówka do obiadu foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 17.08.2012 19:17
fajna
qrasnqleq 01.08.2012 08:25
Apetycznie wygląda
aginaa 30.04.2012 21:14
wyglada wspaniale
MAR3STA 25.04.2012 21:51
jedna z moich ulubionych
halina55 21.04.2012 17:38
Pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak