Składniki:
plastry selera-grubość 1/2 cm | 8 sztuk |
plastry wędliny okrągłej | 4 sztuki |
mąka pszenna | do panierowania |
sól | do smaku |
olej do smażenia | 6 łyżek |
jajko | 1 sztuka |
ser salami | 8 (plastry, 3 mm) |
plastry selera-grubość 1/2 cm | 8 sztuk |
plastry wędliny okrągłej | 4 sztuki |
mąka pszenna | do panierowania |
sól | do smaku |
olej do smażenia | 6 łyżek |
jajko | 1 sztuka |
ser salami | 8 (plastry, 3 mm) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: