Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Spaghetti z fasolką szparagową i kurczakiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron spagetti 1 garść
kurczak 1 noga
fasolka szparagowa 2 garści
czosnek 1 ząbek
cebula 1/2 sztuki
pomidory suszone w zalewie 4 sztuki
serek topiony 1 sztuk
masło 1 sztuk
papryka zielona 1/4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z fasolką szparagową i kurczakiem

Makaron gotujemy tak jak podaje producent. Fasolkę przecinamy na połówki i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Cebulę podsmażamy na patelni na 1 łyżeczce masła, dodajemy czosnek oraz pozostałe warzywa – chwilkę dusimy. Po chwili dodajemy kurczaka, fasolkę oraz serek topiony. Wszystko energicznie mieszamy, tak długo aby serek się roztopił. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 08.06.2012 21:26
smaczne
kriso 08.05.2012 08:47
rewelacja
Justyna Jussstiii 02.05.2012 14:29
super
Justyna87 20.04.2012 20:23
świetne :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak