Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z tuńczykiem i kawiorem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
kawior czerwony 1 słoiczek
majonez 3 łyżki
koperek 5 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z tuńczykiem i kawiorem

Jajka ugotować na twardo. Obrać, przekroić, wydłubać żółtka, rozetrzeć je na papkę, połączyć z tuńczykiem, majonezem i posiekanym drobno koperkiem. Proporcje wedle gustu i smaku. Doprawić. Nałożyć łyżeczką w miejsce żółtek. Ozdobić kawiorem - mi kolorystycznie bardziej podobał się czerwony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata22 28.05.2012 23:31
ładnie podane
Gosia20 17.05.2012 11:48
super
Betka 16.05.2012 22:55
lubię i jajka i tuńczyka;)
Agiatis 04.05.2012 20:49
Nieziemsko pięknie wyglądają
emeslive 27.04.2012 08:21
Niesamowicie apetyczne danie!
Rafał10 20.04.2012 16:41
szlachetne danie :)
halina17 20.04.2012 12:38
smaczne jajka
Cukiereczek13 20.04.2012 06:13
ale super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak