Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupka "chińska"

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mieszanka chińska 750 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
sos sojowy 1 łyżka
sos sojowy ciemny 1 łyżka
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupka "chińska"

Kroki postępowania

1
Zagotować litr wody, dodać kostki bulionowe i warzywa. Doprowadzić do wrzenia i gotować 10 minut.
Krok 1 - Zupka "chińska" foto
2
Dodać bułkę tartą i dokładnie wymieszać. Gotować 5 minut.
Krok 2 - Zupka "chińska" foto
3
Doprawić do smaku sosami sojowymi.
Krok 3 - Zupka "chińska" foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 30.12.2013 16:51
fajna zupka
Wafelek2601 16.09.2012 09:17
Fajna
owca441 22.04.2012 09:39
dobra
Cukiereczek13 19.04.2012 18:53
fajny przepis ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak