Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka w panierce paprykowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 1 kg
Sól czosnkowa jodowana Prymat 1 do smaku
olej 100 ml
pieprz do smaku
Papryka słodka mielona Prymat 1 do smaku
Papryka ostra mielona Prymat 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: udka w panierce paprykowej

Udka umyć oczyścić .Wszystkie przyprawy wsypać do oleju dobrze wymieszać i smarować uprzednio umyte udka , odstawić je na 3-4 godziny do lodówki.udka pieczemy ok godziny w 180 stopniach

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 21.04.2012 21:32
super pyszne
joanna43 20.04.2012 16:50
najlepsze
joanna43 20.04.2012 16:50
najlepsze
joanna43 20.04.2012 16:50
najlepsze
kamyk 20.04.2012 09:45
super
Amellia 20.04.2012 09:36
pyszności
Andysz 20.04.2012 07:14
pycha!;D
Betka 19.04.2012 19:26
mniam mniam, smakowicie wyglądają:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak