Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 l słoika
marchew 1 szt
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę wypłukać. Ccebulę i marchew obrać. Cebulę pokroić w kostkę, a marchew zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Surówkę doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 01.08.2012 11:16
super do smażonej rybki!
barbara11561 13.05.2012 09:07
same witaminki:)
mic 06.05.2012 17:42
i do niej rybka bądź kopytka
tomek18 27.04.2012 09:04
lubię
EWI 19.04.2012 15:12
ja daję jeszcze troszeczkę oleju PYCHA
Marko 19.04.2012 14:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak