Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywa na patelnię

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 3 szt
fasola szparagowa 3 garści
fasola czerwona 1 puszka
kukurydza marynowana 1 puszka
pieczarki 5 szt
pietruszka 2 szt
cebula 1 szt
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa na patelnię

Marchew, pietruszkę i fasolę szparagową ugotować na półtwardo. Pieczarki i cebulę pokroić drobno i podsmażyć na oleju. Marchew i pietruszkę pokroić w cienki paski. Szparagę przeciąć na pół. Fasolę i kukurydzę odcedzić. Wszystkie warzywa włożyć na patelnię i smażyć do miękkości warzyw. Przyprawić do smaku pieprzem i przyprawą kucharek. Można podawać np. z ryżem ugotowanym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka107 01.08.2012 16:11
Lubimy :)
ewelina/bunia 21.06.2012 23:04
pycha
Emiliozo 20.05.2012 10:12
smakowicie się prezentują
marzena06 23.04.2012 12:08
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak