Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz w papryczce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 4
ryż 100 g
tuńczyk 1 puszka
kukurydza 0.5 puszki
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz w papryczce

Paprykę rozkrawamy na pół, wyjmujemy środek. Ryż gotujemy al dente. Następnie łączymy ugotowany ryż, odsączonego tuńczyka i kukurydzę, przyprawiając do smaku solą i pieprzem. Farsz dokładnie mieszamy. Papryczki układamy na blasze w środek nakładają przygotowany farsz. Na tarce ścieramy żółty ser i posypujemy na wierzch. Papryczki zapiekamy w piekarniku w temp 180stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 15.01.2015 17:49
ciekawy pomysł
wlicka 17.03.2013 17:13
mmm super!!
ElizaT 21.01.2013 09:02
dobry
annagebalska 10.11.2012 09:35
pycha
mariel78 13.10.2012 22:46
pycha
smile 16.07.2012 10:51
super
tomek18 22.06.2012 11:16
pyszny
[email protected] 29.04.2012 20:50
palce lizac
MagdaXXX 19.04.2012 20:58
pycha
EWI 19.04.2012 15:16
mi też się podoba
Betka 19.04.2012 11:32
Świetny pomysł;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak