Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapkowy farsz jajeczno-warzywny

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 3
pomidor 1
szczypiorek 1
rzodkiewka 3
musztarda 1 łyżka
jogurt naturalny 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kanapkowy farsz jajeczno-warzywny

Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kosteczkę, pomidora, szczypiorek i rzodkiewkę płuczemy, osuszamy i kroimy w kosteczkę. wszystkie warzywa łączymy ze sobą. Dodajemy musztardę i jogurt naturalny, dokładnie łączymy z warzywami, a na koniec doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Farsz podajemy smarując nim świeże pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 19.03.2013 08:07
fajny ten farsz;)
MagdaXXX 03.09.2012 08:52
super pasta
cukiereczek 04.07.2012 07:41
fajny
Emiliozo 10.05.2012 07:58
apetyczny
Iwusia 08.05.2012 22:13
fajny
aga130982 20.04.2012 07:20
pyszny
Katarzyna54 19.04.2012 09:15
mniam...
EWI 19.04.2012 08:44
fajne
olkaaa 19.04.2012 08:16
fajny
edita15 19.04.2012 07:32
super
tom 19.04.2012 07:30
apetyczne
ewka1978 19.04.2012 06:57
Smaczne
Betka 19.04.2012 00:59
super!;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak