Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wieprzowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 0,5 kg
cebula 2 szt
sól
pieprz
ziele angielskie
mąka do zagęszczenia

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy

Mięso kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. W między czasie kroimy cebulkę w kostkę i dodajemy do mięsa. Wszystko smażymy do momentu kiedy cebulka będzie już brązowa. Zalewamy wodą i gotujemy pod przykryciem przez ok 30min. Do prawie gotowego sosu dolewamy wodę z mąką w celu zagęszczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 12.11.2012 21:38
smaczny obiadek
Gosia20 13.09.2012 12:25
mmm pycha
Aneta2604 30.08.2012 16:30
mniam
Wacław 22.07.2012 09:20
pycha obiad
owca441 13.07.2012 20:36
z buraczkami pysznie
Karolinka111 18.04.2012 23:02
smaczniutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak