Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do placków nalesnikowych

mic
2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser aksamitny 1 kg
cukier wanilinowy 2 sztuki
cukier 4 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do placków nalesnikowych

Ser litrowy taki w pudełku wykładamy na talerz, dodajemy cukier waniliowy 2 sztuki. NAstępnie dodajemy cukier kryształ i wszytsko dobrze mieszamy. Fajny smak wanili. POlecam

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 19.09.2012 18:34
pyszne
Ewelina38 18.08.2012 21:52
uwielbiam naleśniczki z takim dodatkiem
mic 23.04.2012 19:14
wezmę pod uwagę:)
Norgiusz 23.04.2012 07:36
ja daję oprócz cukru budyń i jajko, wtedy robi się gęstsze i nie wypływa z naleśników:)
mic 19.04.2012 11:25
tak
SmacznaPyza 18.04.2012 20:34
posłodzić ser to jest przepis?
ewka1978 18.04.2012 15:59
Tak jeszcze nie robiłam. Spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak