Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CEBULKA SMAŻONA !

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2 SZT
kiełbasa zwyczajna 1 PĘTO
pieprz DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: CEBULKA SMAŻONA !

CEBULĘ KROIMY W PLASTERKI LUB PÓŁPLASTERKI I PODSMAŻAMY NA OLEJU. DO PODSMAŻONEJ CEBULI DODAJEMY PKROJONĄ W KOTKĘ KIEŁBASĘ I LEKKO DUSIMY. DODAJEMY DO SMAKU PIEPRZ WSZYSTKIE MIESZAMY I GOTOWĄ CEBULĘ WYKŁĄDAMY NA TALERZ. JEMY Z CHLEBEM.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 10.03.2013 07:13
robię praktycznie mówiąc taką samą tylko dodaje jeszcze jeden składnik sól albo kucharek
Wacław 12.08.2012 09:39
bardzo lubię !
kasiek 28.07.2012 21:40
szczerze nie przepadam i niestety nie robię
krokodyl 02.07.2012 15:13
dobre
koala 24.05.2012 23:07
rewelacyjna cebulka
Motorek 23.05.2012 08:34
pycha
IrenaM 11.05.2012 22:24
lubię, choć niezbyt zdrowe :)
Aneta41 09.05.2012 18:50
bardzo taką lubię
Norgiusz 06.05.2012 06:33
dobra
max1980 26.04.2012 21:28
no no
Kikiriki 26.04.2012 17:58
fajne
Renata16 24.04.2012 14:45
super rzecz;bardzo lubię
EWI 18.04.2012 10:41
też taką czasami robię chociaż to strasznie kaloryczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak