Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona sałatka na wiosnę

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypior
miód 1 łyżeczka
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
oliwa 1 łyżka
mix sałat
cebula czerwona 1 szt
marchewka konserwowa 3 łyżki
oliwki czarne 4 łyżki
groszek konserwowy 2 łyżki
pieczraki marynowane 4 łyżki
korniszony 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona sałatka na wiosnę

Groszek, marchewkę i pieczarki odcedzamy z zalewy . Pieczarki kroimy w kostkę. Mix sałat myjemy dodajemy do warzyw. Oliwki kroimy w plasterki. Szczypior kroimy w duze kawałki. korniszony kroimy w kostkę. Składniki mieszamy dodajemy posiekana czerwona cebulę. Robimy sos. Musztardę mieszamy z miodem i oliwą . Dodajemy do sałatki . Ponownie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Miki 09.08.2012 22:39
super
caffee_tea 28.07.2012 20:06
Smaczna zielona sałatka
forgielka 18.04.2012 09:48
super wygląda
Katarzyna54 18.04.2012 09:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak