Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt z krówką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 szt
mąka 1 szklana
cukier 1 szkl
proszek do pieczania 1 łyżka
mleko skondensowane 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z krówką

Z jajek, mąki, cukru i proszku do pieczenia przygotowujemy biszkopt.
Mleko skondensowane gotujemy ok 3 godziny.
Gotowy biszkopt przekroić na pół. Jedną część biszkopta smarujemy masą z mleka skondensowanego. Przykrywamy drugą częścią biszkopta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 14.08.2012 17:51
przepyszne
Margo1 14.08.2012 17:51
przepyszne
Betka 15.06.2012 00:13
ekstra;)
malaczarna23 18.05.2012 09:52
szybko,prosto i smacznie
Małgorzata72 23.04.2012 09:29
bardzo dobre
Agnieszka91 18.04.2012 12:44
super
daria2911 18.04.2012 12:35
uwielbiam krówkę
Katarzyna54 18.04.2012 09:54
lubię takie
EWI 18.04.2012 08:42
szybkie i pyszne
treonina 18.04.2012 08:38
fajne :-)
dwa pokoje z kuchnią 18.04.2012 08:28
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak