Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki rybne

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z miruny 0,5 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 0,5 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki rybne

Kroki postępowania

1
Mięsko z ryby mielimy, dodajemy jajko, bułkę tartą, cebulkę pokrojoną w drobną kostkę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Krok 1 - Kotleciki rybne foto
2
Formujemy kulki i smażymy na oleju na złoty kolor.
Krok 2 - Kotleciki rybne foto
3
Możemy podawać do ziemniaków, ryżu lub z chlebem. Bardzo dobrze smakują z dipem.
Krok 3 - Kotleciki rybne foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata72 07.05.2012 09:49
super
Katarzyna87 18.04.2012 09:59
mniam
owocówka 18.04.2012 08:59
pycha
mela25 18.04.2012 08:35
pyszne
Betka 18.04.2012 08:29
mmmm smakowicie się prezentują;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak