Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka w marynacie octowej wykorzystanej z pieczarków marynowanych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki marynowane 5 łyżek
kapusta pekińska 1/4 szt
oliwa 2 łyżki
cebula czerwona 1 szt
marchewka marynowana 4 łyżki
korniszony 3 szt
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka w marynacie octowej wykorzystanej z pieczarków marynowanych

Kapustę pekińską kroimy w paseczki. Cebulę kroimy w kosteczkę. Do sałatki dodajemy odcedzona pokrojoną w kosteczkę marchewkę marynowaną. Korniszona kroimy w kostkę. Pieczarki w plasterki lub kwadraty. Składniki mieszamy. dodajemy musztardę francuską,mieszamy. Dodajemy ok 1/2 szklanki marynaty z pieczarek marynowanych. Mieszamy odstawiamy na min 1 godzinę .Podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 18.04.2012 06:41
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak