Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola z wędzoną kiełbaską

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 0,5 kg
kiełbasa wędzona 35 dag
sos pomidorowy 150 ml
cebula biała 3 szt
Majeranek suszony Prymat
przecier pomidorowy 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola z wędzoną kiełbaską

Fasolę moczymy na noc. Gotujemy ją w tej samej wodzie, w której się moczyła z przyprawami.Po pół godzinie dodajemy przesmażoną cebulę i kiełbasę. Gotujemy do miękkości. Wlewamy sos pomidorowy i przecier.Doprawiamy do smaku i wsypujemy majeranek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 07.06.2012 12:28
uwielbiam fasolkę :)
Betka 07.05.2012 19:09
pycha;]
Smerfetka250 24.04.2012 11:34
coś jak fasolka po bretońsku
romanrafal
romanrafal 19.04.2012 17:16
smaczne
Karolcia12 17.04.2012 21:46
smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak