Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik z czerwoną fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 4
fasola 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik z czerwoną fasolką

Matiasy moczymy w wodzie, z reguły są zbyt mocno słone, a w ten sposób pozbywamy się słonego smaku. Wymoczone osuszam i kroję w kawałeczki. Dodaję czerwoną fasolkę i mieszam. Skrapiam jeszcze olejem i gotowe. Można ewentualnie przyprawić solą lub pieprzem do smaku. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 29.11.2012 15:51
ciekawe połączenie
TEtalicha 11.08.2012 15:29
nigdy sie z tym nie spotkałam
cooleczka 27.05.2012 17:05
brzmi ciekawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak