Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kieszonki schabowe z pieczarkami i cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 50 dag
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 szkl
olej do smażenia
pieczarki 30 dag
cebula 2 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: kieszonki schabowe z pieczarkami i cebulką

Schab dzielimy na plastry równej grubości. Następnie dobrze rozbijamy i przyprawiamy sola i pieprzem . W środek wkładamy farsz z pokrojonych pieczarek i cebuli przesmażonych na oleju.Składamy na pół i panierujemy w rozkłóconym jajku i bułce tartej.Smażymy z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 17.04.2012 21:00
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak