Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paluszki rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 500 g
jajko 2 szt
sól
pieprz
mąka 1 szkl
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szkl
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: paluszki rybne

Filety kroimy w równe słupki.Przyprawiamy z obu stron i obtaczamy w mace jajku i bułce tartej.Wkładamy na rozgrzany olej i smażymy z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 03.05.2012 00:12
lubię potrawa rybne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak